Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2010 16:03 - Хомосексуални? - Е и?!!!
Автор: urielblanchard Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2395 Коментари: 3 Гласове:
0



Мразите ги нали?! Различните, обратните, педалите, пенделите, пеперудите, феите и хилядите други епитети, които "хетеросексуалните" обичат да лепят на хората с сексуална ориентация различна от тяхната. Искам обаче да се замислите (опитайте се все пак сигурен съм, че на доста от вас ще им се удаде да го направят) ЗАЩО ги МРАЗИТЕ??? Ама наистина защо? Наранили са ви? Изнасилили са ви? Пребили са ви? Според мен това са част от логичните причини да мразиш нещо. Но както знаем хетеросексуалните като мнозинство нямат нужда от причина, за да мразят някои. Особено тези, които са различни от тях и дори имат смелоста да го демонстрират. Повечето хора са научени да мразят всичко, което не е нормално или не се вмества в рамките и стереотипите за "нормално". Всичко и на йота извън нормите бива заклеймявано и подлагано на тормоз докато не влезе отново в тях. Такова е отношението към гейовете, лезбийките или хомосексуалните хора като цяло. Биват принуждавани да се крият, да страдат заради това, което са и да бъдат изолирани и подлагани на какви ли не страдания само защото са имали нещастието да са различни. Искам да ви кажа само, че късметът да се родиш гей или лезбийка е същият като да се родиш с петно на лицето или някакъж друг недостатък. Макар че да си гей или лезбийка не е недостатък, а вътрешна нагласа, която се проявява в определен момент от живота.
Никой не иска да е различен сам по себе си и повечето такива хора не смятат че са различни от останалите само защото изборът им на сексуален партньор е различен от общоприетият. И все пак доста често тези хора биват пребивани, сочени с пръст, обиждани само защото са различни в очите на "нормалните". Което е наистина жалко, защото повечето хомосексуални хора са изключителни личности способни на огромно състрадание и любов. Оставям настрана творческите им заложби защото те са си неоспорими. Всички знаят че повечето от най-великите творци и гении в световната история са били със хомосексуална ориентация. Мисля да продължа тази тема в няколко поста. защото пива този през почивката си на работа. За сега толкова и следва продължение...............


Тагове:   обратни,   гей,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lullaby1 - .
22.05.2010 17:00
Истина е. И аз нямам нищо против тях :)
цитирай
2. miaa - Хомосексуализъм..Това не е болест, както твърдят някои, това е избор..
22.05.2010 17:12
Аз нямам нищо против хомосексуалните! Много талантливи и интелектуални хора има между тях. Поздрави за постинга !
цитирай
3. urielblanchard - Точно
23.05.2010 15:42
Никаква болест не е независимо какво се опитват да го изкарат. Да се родиш гей или лезбийка е също толкова вероятно колкото да се родиш с един пръст по-малко или с рожденно петно на задника. Благодаря за отзивите и скоро мисля да продължа темата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: urielblanchard
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 68995
Постинги: 25
Коментари: 31
Гласове: 31
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930