Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 10:45 - Хомосексуални! Е и?! част 2
Автор: urielblanchard Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1595 Коментари: 3 Гласове:
0



 Продължавам темата от предният пост. Може да се разпъне в няколко такива ще видим как ще излезе. В последните години забелязвам една положителна промяна сред обществото, макар и да е предмно сред младите. Говоря за приемането на хората с различна сексуалност като нормални и достойни членове на обществото. Но все още този процент е малък. Все още на хомосексуалните се гледа като на болни от ужастна болест или като на преносители на някакъв вид зараза. Сочат ги с пръст или подхвърлят обидни подмятания зад гърба им. На хората които го правят мога само да кажа, че ако те бяха наполовина толкова смели, колкото хората на които се присмиват то светът би бил много по-добро място. Малко хора изобщо могат да разберат всичкият стрес и неверятните проблеми, с които се сблъскват хомосексуалните всеки един едн от живота си. Стреса винаги да криеш това което си и да се преструваш на нещо, което не можеш да си и не искаш да си, но го правиш защото не искаш да разочароваш всички около теб. Да криеш истинското си Аз, това което си и което ти харесва да си само за да може другите да са щастливи.  Малко хора успяват да преживяват всеки ден толкова много стрес и да останат с разсъдъка си.  Хетеросексуалните не могат да разберат колко трудно е да не си приет от най-близките си само защото не оправдаваш очакванията и желанията им.

Хомосексуалните често се разделят на двете крайности.  Или изцяло подтискат същноста си и решават да жертват себе си и щастието си в името на задоволяване на прищевките на роднини  като се женят и създават семейство въпреки, че дълбоко в себе си не желаят това (и по този начин пораждат вътрешен конфликт със самите себе си) или решават да носят гордо бронята на различието си от всички налагайки непрестанно на околните факта че са хомосексуални. И на двата типа които описах не им е лесно. Първите водят скрито съществуване, в което се крият и обикалят в търсене на други хора с които да задоволят естествените си желания за секс със собствният си пол, другите пък всеки ден трябва да отбиват нападките на околните и да се правят че не забелязват подигравките отправени към тях.  Каквото и да изберът обаче в общи линии животът и на двете групи не е лек. Затова се надявам повече хора да бъдат толерантни към хората с различна сексуалност защото  те всеки ден трябва да се борят да бъдат себе си или да крият себе си в името на собственото си добруване и оцеляване. Ще продължа темата скоро.



Тагове:   обратни,   гей,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - може
25.05.2010 00:16
да се родиш с белег, но могат и да те оперират; може да се родиш с рог на челото, но може и да ти го отрежат; може да се родиш със съзнанието, че си петел, но могат и да те лекуват. Всичко може. АКО ИСКАШ!!! Днес в асансьора се качиха две момчета: едното от нашия блок, а за другото знаем, че е гаджето. То горкото толкова иска да бъде прието такова, каквото е; толкова иска да го харесваме... на слизане от асансьора ми пожела хубав ден, въпреки че за пръв път се виждаме. Не че имам нещо протев пожеланието, но го съжалих...

(И... пише се "ужасна", а не "ужасТна")
цитирай
2. urielblanchard - За това говоря
25.05.2010 11:59
Защо го съжаляваш? Той е бил достатъчно възпитан да ти пожелае хубав ден въпреки както казваш ти че сте се видяли за пръв път. Ако се родиш със съзнанието че си петел едва ли ще могат да те излекуват от това. просто ще те закарат в курника и ще ти дават просо на корем. Операцията не винаги помага при белезите и дори може да влоши нещата. Не съжалявай различните от теб защото ще получиш същото.
цитирай
3. panazea - Жените сме по-благосклонни да приемем различните!
19.06.2010 20:01
Когато спазват правилата! Живей и остави и другите да живеят!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: urielblanchard
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 69034
Постинги: 25
Коментари: 31
Гласове: 31
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930