Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 09:44 - Видове Гей
Автор: urielblanchard Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6896 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.05.2010 09:46


 Днес ще внеса малко яснота относно различните разнвидности на хомосексуално ориентираните защото както всяка хетеросексуална група и те обичат да се разделят и определят. Трябва да го направя и в сравнително кратък пост, за да не се отегчите докато четете. И така да започваме.

1. Обикновени гей  - Гейове които обикновено не бихте предположили че са такива макар и да има леки особености в поведението, които в даден момент ги издават, но на тях не им пука защото нямат за цел да налагат ориентацията си на другите, а предпочитат да бъдат приемани или отхвърляни заради личните си качества като хора.

2.Швестерка (още Пеперуда, Фея, Педолина, Принцеса, Женчо, Педи и др.)- изключително женствено момче. Притежава целият пакет от характеристики - веене на длани, чупене на китки, говорене с определено женствен глас и говорещ за себе си в женски род. Те налагат агресивно ориентацията си на околните. Лозунга е "ДА! Гей съм приеми го или се разкарай". Обикновено винаги са заобиколени от млади жени в различна степен на хубост. Колкото по-красива е швестерктата толкова по готин е инатуражът й. Винаги са много стилно облечени съобразно последните модни гаври и обикновено киснат по кафенета като техният идол Парис Хилтън.

3.Травестити - Погрешното схващане за тях е че те са обратни само защото обичат да се обличат в женски дрехи. По тази логика 90% от жените трябва да са лезбийки защото носят панталони. Травеститите не винаги са обратни. Те просто имат фетиш или желание да се обличат като представители на противоположният пол, но могат да са си напълно хетеросексуални. Повечето обаче се справят доста зле с грима и стайлинга и лесно можеш да ги разпознаеш макар че аз лично съм се разминавал по Графа с двама които си бяха мъже, но така гримирани и облечени че малко хора изобщо разбираха че това не е е жена.

4. Транссекусални - Наречени още прокълнатите. Те обикновено са бъркани с травестити макар да не са като тях. Трансексуалните са представител на един пол затворен в тялото на другият. Те са жени в тяло на мъж или мъже в тяло на жена. Все още не установен точният начин по който се получава това разминаване. Те прекрават повечето от животът си в дълбок вътрешен стрес от факта че за в тяло което ненавиждат  и няма как да избягат от него и на всичкото отгоре всички ги смятат  за обратни или травестити. В повечето щастливи завършеци те успявят да поправят грешката на природата чрез операция за смяна на пола.

5.Мъжкари - едно особено подразделение на гей обществото пораждащо доста полемики в средите. Това са гейове, които обикновено нямат никакви признаци издаващи сексуалната им ориентация (според тях). Те обикновено са женени и в повечето случаи стълбове на обществото в тяхната си социална среда. Но всъщност тайно търсят и правят секс с мъже. Те разбира се търсят най-вече хора като тях главно заради страхут си някой от познатите им да не разбере за вкусовете им и да ги заклеймят заради все още намираното за долно увлечение по собственият си пол.

Това бяха някои от основните групи гей ориентирани хора, Надявам се да изпозлвате правилните термини занапред и най-вече да бъдете толерантни към тях така както и те са към вас.


Тагове:   обратни,   гей,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: urielblanchard
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 68979
Постинги: 25
Коментари: 31
Гласове: 31
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930